menu close menu

Micro Skin Polish

De micro-skin polish behandelingen worden uitgevoerd met de MicroSkinPolish van MedCos. Dit apparaat is een nieuwe revolutionaire oplossing voor behandeling van rimpels, grove poriën, acné-littekens en slechte- of verslapte huid en striae. Micro Skin Polish maakt gebruik van drie krachtige en veilige technologieën: micro dermabrasie, low level laser technologie en skin polishing. Iedere behandeling gaat in drie fases en duurt ongeveer 50 minuten.


Fase 1:
Micro dermabrasie is een mechanische dieptepeeling waar de opperhuid met een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen laagjes oude en dode huidcellen weghaalt. De gebruikte kristallen en de loskomende huidcellen worden opgezogen. De productie van collageen in de huid wordt gestimuleerd en nieuwe jonge cellen worden zichtbaar. Hierdoor wordt de huid egaler omdat fijne oneffenheden vervagen.

 

Fase 2: low level laser technologie

Bij de tweede stap wordt de huid met een koud-laser (waarbij geen warmte vrij komt en dus geheel veilig is voor ieder huidtype) gevoed de actieve werk stof hyaluron zuur. Door het laserlicht neemt de huid hyaluron zuur optimaal op, waardoor herstel van volume en elasticiteit gecreëerd wordt.

 

Fase 3: skin polishing
Bij de derde stap wordt de huid als het ware gepolijst. Een voedend en beschermende crème wordt over de huid aangebracht waardoor deze beschermd wordt, super glad is en gaat stralen.

 

Neem contact op voor kennismakingsactie!

 

Laatste Tweets

Contact Opnemen!

Email: info@beautyparinaz.nl
Tel: 070 3018036

Mobiel: 06 27 493 114