menu close menu

dr. Hauschka en Lanèche

Dit zijn twee topmerken op het gebied van natuurlijke huidverzorging. Ze bevatten geen kunstmatige stoffen en zijn niet op dieren getest. De producten zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en dragen een ecologisch keurmerk.

dr. Hauschka

De Dr.Hauschka Cosmetica is gebaseerd op de uitgangspunten van de antroposofische geneeskunde en is samengesteld uit heilzame planten en natuurlijke ingrediënten die worden vervaardigd via een door Rudolf Hauschka ontwikkeld ritmisch procédé. 

 

Lanèche

Lanèche is een professioneel huidverzorgingsmerk dat voor alle verschillende huidtypes precies de juiste verzorging in het assortiment heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gezichtsbehandeling met aloe vera vlies masker.         90 min.                        € 55,-

Deze behandeling is vooral voor de droge, vermoeide en zeer gevoelige huid. Je krijgt een basis behandeling met een hydrating ampoule en een vlies masker. De behandeling wordt door de klant als verfrissend ervaren. Het maakt de huid levendig en verzacht de huid.

 

Anti-veroudering gezichtsbehandeling.                        90 min.                         € 50,-

Deze behandeling is goed voor de rijpere huid. Je krijgt een basis behandeling met een repair complex E ampoule en een anti-ageing masker. De vitamine E beschermd je huid tegen vrije radicalen(onzuiverheden in de lucht) zodat de rijpere huid word beschermd tegen huidveroudering. En het is vooral rustgevend voor de gevoelige dunne huid.

 

Oxy therapie                                                                  90 min.                           € 50,-

Deze behandeling is goed voor de rijpere, slecht doorbloedde huid, Je krijgt een basis behandeling met een DNA ampoule en een oxy-therapie masker. Oxy therapie is een zuurstofinbrengende behandeling die ervoor zorgt dat de fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden.

 

Spa algae liftende gezichtsbehandeling.                        90 min.                            € 60,-

Deze behandeling is goed voor de rijpere huid. Je krijgt een basis behandeling met een lifting ampoule en een liftende algae masker. De huid is hierna gekalmeerd en voelt soepel en zacht aan.

Q10 gezichtbehandeling.                                              90 min.                             € 55,-

Deze behandeling is goed voor een dunne huid die zijn stevigheid en elasticiteit heeft verloren. Je krijgt een basis behandeling met een  lifting ampoule en een verstevigende masker. Je houd is hierna weer vitaal,is jonger en soepeler en het verouderingsproces word intensief vertraagd.

 

Q10 gezichtbehandeling met een gips masker.              90 min.                           € 60,-

Deze behandeling is tevens goed voor een dunne huid die zijn stevigheid en elasticiteit heeft verloren. Je krijgt een basis behandeling met een lifting ampoule en een gipsmasker. De huid is hierna sterk gemodelleerd, gekalmeerd, verstevigd, en beter doorbloed.

Anti rimpel gezichtsbehandeling                                   90 min.                            € 65,-

Deze behandeling is goed voor een zichtbaar verslapte huid en vertoont rimpels. Je krijgt een basis behandeling met een lifting ampoule en een poedermasker. De rimpels zijn hierna sterk verminder en de elasticiteit is verbeterd. Je krijgt hierdoor een jong en vitaal uiterlijk.  

 

 

Laatste Tweets

Contact Opnemen!

Email: info@beautyparinaz.nl
Tel: 070 3018036

Mobiel: 06 27 493 114